De meest gestelde vragen over quilten en patchwork naaien

Marlies de Vries

Leer alles over quilten in deze workshop

"Ik dacht altijd dat ik gewoon zou moeten kunnen quilten met mijn naaiervaring, maar dankzij jouw uitleg weet ik nu dat ik het mezelf onnodig moeilijk maakte."


Meld je gratis aan voor deze eenmalige live sessie en stel jouw vragen over quilten en patchwork naaien rechtstreeks aan mij


Wanneer: Donderdag 16 november 10:00 uur

Waar: Online (je ontvangt de link in de bevestigingsmail nog je aanmelding)

Deze workshop is volledig gratis. Wil je later een uitgebreide cursus doen waarin je nog veel meer leert? Dan kan dat uiteraard!

Wat houdt het in?

Je leert wat voor naaimachine en andere spullen je nodig hebt om te kunnen quilten

Je ontdekt hoe je jouw quilts heel mooi kunt afwerken met prachtige patronen om je quilt mee door te quilten

Je ontdekt de speciale technieken en handigheidjes voor het naaien van patchwork

Kun je er niet live bij zijn?

Als je er live bij bent krijg je de beste informatie. Dan kun je meteen vragen stellen over alles wat je wilt weten over quilten. Maar voor als je echt niet kunt, komt er een opname die 24 uur lang beschikbaar is na donderdagochtend. Zorg dus dat je donderdag gedurende de dag of vrijdagochtend vroeg tijd maakt om de opname te bekijken als je er niet live bij kunt zijn.
"Het gaat mij nu veel beter af om met de machine te werken en ik vind het ook leuker. Ik blijf enthousiast over de manier waarop je les geeft. Ik zal ook aan anderen de workshop bv vrij quilten aanbevelen omdat alle stappen duidelijk in het filmpje uitgelegd worden. Jouw enthousiasme draag je over en ik word hierin gestimuleerd om verder te kijken hoe ik het en en ander kan gebruiken."

Maak kennis met Marlies

Mijn naam is Marlies de Vries en quilten is mijn passie. De allereerste keer dat ik iemand zag quilten uit de vrije hand was ik meteen verkocht. De manier waarop diegene leek te zwieren over de stof. Het deed me denken aan dansen. Maar toen ik het quilten zelf ging proberen bleek dat het niet zo makkelijk was.


Inmiddels heb ik jarenlange ervaring en ontdekte ik dat er technieken en handigheidjes zijn die ervoor zorgen dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. Quilten uit de vrije hand vind ik het nu het allerleukste aan het maken van een quilt.


Graag deel ik al mijn kennis over de techniek van het machinale quilten met jou, in de hoop dat jij met net zo veel enthousiasme en passie mooie quilts kunt maken.