Foto's Confetti quilt

Houd je van quiltfoto's? Bereid je dan maar voor op heel veel plezier vandaag. Ik kon niet meer stoppen met het maken van foto's van de Confetti quilt. Ik ben er zo blij mee! Eerst maar eens een foto van de quilt zoals hij aan de muur hangt in onze woonkamer.

En natuurlijk een platte foto op de grond, zodat je hem goed kunt bekijken.
Bijna elke foto die je maakt van quilts zijn mooi. Het is moeilijk kiezen voor dit bericht, maar ik hoop maar dat je net als ik een quiltliefhebber bent en geen genoeg krijgt van quiltfoto's.
Op de foto hieronder kun je de mooie afwerkbies goed zien.
En hieronder het quiltwerk. Ik ben begonnen met onregelmatige lijnen te quilten uit de vrije hand op ongeveer vier centimeter afstand van elkaar.
Maar ik was niet tevreden. Daarom heb ik overal nog eens een rechte lijn tussen gequilt. Rechte en kronkelige lijnen wisselen elkaar dus mooi af.
Bloemen doen het altijd goed samen met quilts. Ranonkels geven altijd zo'n fijn lentegevoel. Helemaal als ze geel zijn.
Doordat de quilt uit verschillende kleurvakken bestaat, die in elkaar overlopen, kun je steeds verschillend foto's maken terwijl het toch echt dezelfde quilt is.
Hieronder nog een foto waarop je de achterkant goed kunt zien. Je kunt goed zien hoe onregelmatig het quiltwerk is. Dat vond ik wel passend voor een improvisatiequilt.
Nog een foto van de afwerkbies.
En hieronder een foto van de quilt op onze quiltladder.
Die ladder heeft mijn man voor me gemaakt. Voor de foto's heb ik het even veranderd, maar normaal gesproken hangen hier quilts op die we kunnen gebruiken als dekentje op de bank voor als we het koud hebben. Heel handig en het staat ook nog eens heel decoratief.
Op de foto hieronder zie je dat ik de quiltlijnen in dezelfde richting heb gequilt als het kleurverloop in de quilt.
Nog een detailfoto, omdat ik daar gewoon maar geen genoeg van kan krijgen.
En dan nog een laatste waarbij de quilt op ons bed mocht poseren.
Wil je de Confetti quilt ook maken? Je vind het patroon van de Confetti quilt hier.