Foto's bloemenquilt
Hier zijn ze dan. De foto's van de voltooide bloemenquilt! Vorige keer had ik je al snel een foto laten zien voordat hij gewassen werd.

Foto van de bloemenquilt voor het wassen

En nu dan nu de foto's erna. Het quiltwerk valt wat minder op doordat het een beetje is verzonken in de stof en vulling. Bloemenquilt op bank Op de bank om heerlijk onder weg te kruipen als het koud is of als je niet lekker bent! Bloemenquilt Is hij nou rood?

Bloemenquilt

Of blauw?

Bloemenquilt

Detailfoto van het quiltwerk:

Bloemenquilt

Hier kun je zien hoe de achterkant eruit ziet.

Bloemenquilt

Wil je ook leren quilten? Doe dan mee met de gratis online snelcursus Patchwork naaien met de naaimachine. Speciaal voor als je wilt beginnen met quilten.
Over de schrijver
Ik ben een handwerkmuts. Ik word helemaal blij van mooie stofjes en garens. Niet voor niets ben ik gek op quilten.Ik kan niet tekenen. Heel lang heb ik gedacht dat dit dan ook betekende dat ik niet creatief was. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit helemaal niets met elkaar te maken heeft. Tekenen is iets dat je kunt leren en creativiteit zit in iedereen.Regelmatig loop ik met mijn hoofd in de wolken door alle (quilt)plannen die ik aan het uitdenken ben. Er hangt een groot plakkaat boven de voordeur waarop staat dat ik de sleutels niet moet vergeten. Voorheen stond ik regelmatig voor een dichte deur als ik thuiskwam doordat ik met mijn hoofd bij hele andere dingen was als ik de deur uitliep.Ik kom uit een onderwijzersfamilie. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn opgeleid in het onderwijs en bij mijn vader gaat het zelfs ver terug in de hele familie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het ontzettend leuk vind om dingen uit te leggen.Ik luister graag en praat niet zoveel, maar als ik eenmaal vertel over quilten ben ik bijna niet meer te stoppen. Vandaar dat ik ook ben begonnen met het geven van online quiltcursussen.
Reactie plaatsen