Applicatieblokken voor de klokhuisjesquilt
07 augustus 2016 

Applicatieblokken voor de klokhuisjesquilt

Vorige keer liet ik al zien dat ik bezig was met de voorbereiding van de bloemen voor de applicatieblokken van de klokhuisjesquilt. Ik was voorzichtig begonnen met het vastnaaien.

Voorbereiding bloem applicatie

Inmiddels zijn heel wat bloemblaadjes geknipt. Van het vastnaaien is nog niet zo heel veel gekomen.

Voorbereiding bloem applicatie

Op de één of andere manier lijkt het alsof het weer invloed heeft. Ik heb weinig zin in actie momenteel. Eerst heb ik de ene kleur erop gestreken.

Voorbereiding bloem applicatie

En daarna ook nog de roze.

Voorbereiding bloem applicatie

Nu wordt het toch echt tijd om ze allemaal te gaan vastnaaien. Dan kunnen daarna de bloemhartjes er nog bij komen.

Voorbereiding bloem applicatie

Over de schrijver
Ik ben een handwerkmuts. Ik word helemaal blij van mooie stofjes en garens. Niet voor niets ben ik gek op quilten.Ik kan niet tekenen. Heel lang heb ik gedacht dat dit dan ook betekende dat ik niet creatief was. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit helemaal niets met elkaar te maken heeft. Tekenen is iets dat je kunt leren en creativiteit zit in iedereen.Regelmatig loop ik met mijn hoofd in de wolken door alle (quilt)plannen die ik aan het uitdenken ben. Er hangt een groot plakkaat boven de voordeur waarop staat dat ik de sleutels niet moet vergeten. Voorheen stond ik regelmatig voor een dichte deur als ik thuiskwam doordat ik met mijn hoofd bij hele andere dingen was als ik de deur uitliep.Ik kom uit een onderwijzersfamilie. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn opgeleid in het onderwijs en bij mijn vader gaat het zelfs ver terug in de hele familie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het ontzettend leuk vind om dingen uit te leggen.Ik luister graag en praat niet zoveel, maar als ik eenmaal vertel over quilten ben ik bijna niet meer te stoppen. Vandaar dat ik ook ben begonnen met het geven van online quiltcursussen.
Reactie plaatsen