Applicaties voor klokhuisjes
Nog best veel werk die applicatie blokken voor de klokhuisjes quilt!
Blokken op maat snijden,
Blokken voor applicaties
Steeltjes maken met de bias band maker,

Vliesofix applicaties

Blaadjes printen op vliesofix, strijken en uitknippen,

Vliesofix applicaties

Hetzelfde met de bloemen,

Vliesofix applicaties

En dan eindelijk het eerste blok uitleggen. Hoe zal het worden?

Vliesofix applicaties

Misschien zijn het toch iets teveel blaadjes. Hoe zal het zijn als ik er een paar weg haal?

Vliesofix applicaties

Nee, ik vind het toch leuker met al die kleine blaadjes. Nu kan het echte werk beginnen. Wordt vervolgd!
Over de schrijver
Ik ben een handwerkmuts. Ik word helemaal blij van mooie stofjes en garens. Niet voor niets ben ik gek op quilten. Ik kan niet tekenen. Heel lang heb ik gedacht dat dit dan ook betekende dat ik niet creatief was. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit helemaal niets met elkaar te maken heeft. Tekenen is iets dat je kunt leren en creativiteit zit in iedereen. Regelmatig loop ik met mijn hoofd in de wolken door alle (quilt)plannen die ik aan het uitdenken ben. Er hangt een groot plakkaat boven de voordeur waarop staat dat ik de sleutels niet moet vergeten. Voorheen stond ik regelmatig voor een dichte deur als ik thuiskwam doordat ik met mijn hoofd bij hele andere dingen was als ik de deur uitliep. Ik kom uit een onderwijzersfamilie. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn opgeleid in het onderwijs en bij mijn vader gaat het zelfs ver terug in de hele familie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het ontzettend leuk vind om dingen uit te leggen. Ik luister graag en praat niet zoveel, maar als ik eenmaal vertel over quilten ben ik bijna niet meer te stoppen. Vandaar dat ik ook ben begonnen met het geven van online quiltcursussen.
Reactie plaatsen