Babyquilt
De laatste weken ben ik niet erg opgeschoten met de babyquilt. Gelukkig heb ik nog een paar maanden de tijd! Op het moment komt er veel te weinig van quilten naar mijn zin, maar als ik ermee bezig ben is het met deze quilt. Dit is de stand van zaken tot nu toe:

babyquilt

Er zijn nu 12 van de 25 blokken af.

patchworkblokken voor babyquilt

Voor hoekblokken heb ik al wel een paar bloemetjes geknipt, maar dat moeten er nog veel meer worden!

patchworkblokken voor babyquilt

Hopelijk lukt het deze week om weer een paar blokken te naaien!
Over de schrijver
Ik ben een handwerkmuts. Ik word helemaal blij van mooie stofjes en garens. Niet voor niets ben ik gek op quilten.Ik kan niet tekenen. Heel lang heb ik gedacht dat dit dan ook betekende dat ik niet creatief was. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit helemaal niets met elkaar te maken heeft. Tekenen is iets dat je kunt leren en creativiteit zit in iedereen.Regelmatig loop ik met mijn hoofd in de wolken door alle (quilt)plannen die ik aan het uitdenken ben. Er hangt een groot plakkaat boven de voordeur waarop staat dat ik de sleutels niet moet vergeten. Voorheen stond ik regelmatig voor een dichte deur als ik thuiskwam doordat ik met mijn hoofd bij hele andere dingen was als ik de deur uitliep.Ik kom uit een onderwijzersfamilie. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn opgeleid in het onderwijs en bij mijn vader gaat het zelfs ver terug in de hele familie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het ontzettend leuk vind om dingen uit te leggen.Ik luister graag en praat niet zoveel, maar als ik eenmaal vertel over quilten ben ik bijna niet meer te stoppen. Vandaar dat ik ook ben begonnen met het geven van online quiltcursussen.
Johanna
Door

Johanna

op 10 Feb 2019

Wordt mooi Marlies ! Ik ben bijna klaar met mijn babyquilt alleen nog een randje er om heen . Ik stuur je een foto Groetjes Johanna

Quiltinspiratie
Door

Quiltinspiratie

op 10 Feb 2019

Leuk, Johanna!

Reactie plaatsen