Mandala applicatie
Spelen met stoffen en kleuren. Dat vind ik het leukste van quilten! Vandaag heb ik weer gespeeld met mijn batikstofjes.

Applicaties

Het begin had ik al vrij snel te pakken. En daarna werd het een kwestie van uitproberen. Wat vind ik mooi?

Applicaties

Wel leuk, maar een beetje rommelig.

Applicaties

Van het resultaat hieronder werd ik blij. Dat is een blijvertje.

Applicaties

Nu nog maar eens kijken hoe ik verder wil. Moet er nog meer omheen komen?

Applicaties

Of is het al genoeg zo? Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen. Ga ik hem gewoon zo afwerken of wordt het een grote quilt met randen eromheen?

Applicaties

Voorlopig laat ik hem even liggen, zodat het briljante idee over een vervolg kan ontstaan. Wel heel erg leuk om te doen dit!
Over de schrijver
Ik ben een handwerkmuts. Ik word helemaal blij van mooie stofjes en garens. Niet voor niets ben ik gek op quilten. Ik kan niet tekenen. Heel lang heb ik gedacht dat dit dan ook betekende dat ik niet creatief was. Gelukkig heb ik ontdekt dat dit helemaal niets met elkaar te maken heeft. Tekenen is iets dat je kunt leren en creativiteit zit in iedereen. Regelmatig loop ik met mijn hoofd in de wolken door alle (quilt)plannen die ik aan het uitdenken ben. Er hangt een groot plakkaat boven de voordeur waarop staat dat ik de sleutels niet moet vergeten. Voorheen stond ik regelmatig voor een dichte deur als ik thuiskwam doordat ik met mijn hoofd bij hele andere dingen was als ik de deur uitliep. Ik kom uit een onderwijzersfamilie. Zowel mijn vader als mijn moeder zijn opgeleid in het onderwijs en bij mijn vader gaat het zelfs ver terug in de hele familie. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het ontzettend leuk vind om dingen uit te leggen. Ik luister graag en praat niet zoveel, maar als ik eenmaal vertel over quilten ben ik bijna niet meer te stoppen. Vandaar dat ik ook ben begonnen met het geven van online quiltcursussen.
Hannie.Tax
Door

Hannie.Tax

op 25 May 2022

Prachtige applicatie en heel vrolijk...Maar Marlies ik probeer 8n te loggen maar dan geeft t aan dat mijn mailadres niet herkent...wil graag deze cursus van Summerquilt gaan volgen... Grtjes Hannie

Reactie plaatsen